Kertész Gyula

Western Show

Segítségre van szükséged az eseményeddel kapcsolatban?

Western Show

Magyarország | Budapest

Bevezető

Gyermekkorunk kedves olvasmányainak szereplői elevenednek meg ebben a fél vagy egy órás show-ban. A kívánt helyszínen a vadnyugati városra és tájképre jellemző építményeket építünk és rendezünk be. Sheriff ház, General Store, Indián tipik vagy akár postakocsi... . Ezeket a díszleteket autentikus elemekkel dekoráljuk. Szereplőink: kaszkadőrök, színészek, táncosok és híres filmszerepek hasonmásai alakítják és játsszák el a vadnyugat hőskorának tipikus jeleneteit. Repülnek a lándzsák, indián nyilak, száll a békepipa füstje, szólnak a revolverek. Telepesek és cowboyok verekedései, lovas-üldözések, bankrablás, kocsmai verekedés, banditák és a sheriff párharca követik egymást. Felhangzanak legkedvesebb western-zenéink. A show-t látványos, akrobatikus trükk lovaglás zárja.

Tartalom

A zenés show tartalmazza mindazokat az elemeket, amelyek színessé, gazdaggá teszik a vadnyugatról alkotott képünket.Indiántábor, indián lovasbemutató íjászattal, lándzsa dobással . Western falu részlet Cowboyokkal, pisztolypárbajjal, lovas üldözéssel,kötéllel húzatással, Trükklovaglás látványos elemekkel, tűzön átlovaglás. Narrátorunk: Cactus Joe közreműködésével. Trükklovaglás Szinte a fizika törvényeit meghazudtoló, lélegzet elállítólovas-tudás!!!Mindezt indián és cowboy jelmezben, zenére!

Referenciák

A lovas show.-n kívül rendelhető:Line dance bemutató 8-14 fős tánckarral Western burleszk a három banditával. Indián falu elemei:Indián sátrak, állatbőrök, lándzsák, pajzsok,íjak, békepipa,kosarak,gyékények. Western falu elemei:Wetern házikó, kovácsműhely,ládák, hordók, kosarak, zsákok, szerszámok.

Portfólió

Szolgáltatások