Verdi Grand Hotel

Verdi Grand Hotel

Segítségre van szükséged az eseményeddel kapcsolatban?

Verdi Grand Hotel

Magyarország | Budapest

Bevezető

Sok szeretettel köszöntöm Önt a Verdi Grand Hotelben! Engedje meg, hogy megerősítsem Önt abban, hogy remek döntés, amennyiben Magyarországot, azon belül is annak fővárosát, Budapestet választja úti céljaként. Amennyiben először jár városunkban, rögtön megtapasztalja, hogy Budapest a világ egyik legszebb városa, ahol a Kelet frissessége és a Nyugat csillogása találkozik. Budapest a méltóságteljesen hömpölygő Duna két partján - mely az UNESCO világöröksége részeként -, egyedülálló panorámával várja látogatóit és egyidejűleg a gazdasági, pénzügyi kulturális, művészeti és politikai élet nemzetközi központjának szerepét is betölti.

Tartalom

A Verdi Grand Hotel a hagyományos vendégszeretet és a XXI. század elvárásait ötvöző vendégközpontú gondolkodás új védjegye Budapest belvárosában. Az épület a modern belsőépítészet elemeiből kialakított egyedi stílust sugároz.

Referenciák

A szálloda nyolcadik emeletén található 188 négyzetméteres, hangszigetelt Nabucco termünk befogadóképessége berendezéstől függően 110 fő. A terem természetes fénnyel megvilágított, klímaberendezéssel, modern audiovizuális technikával rendelkezik, így ideális helyszínt biztosít konferenciák, üzleti megbeszélések vagy más jellegű céges és családi rendezvények, esküvők lebonyolítására. Felszereltség: vetítővászon, flipchart, demonstrációs tábla, íás-, dia-, videóvetítők, projektor, szabályozható fény- és hangerősség, szélessávú és WiFi internet-hozzáférés, mikrofon, DVD-lejátszó, tévé A Verdi Grand Hotel esetében különleges fontossággal bír rendezvényközpontunk vendéglátása. A 150 négyzetméteres, száz fős Rigoletto konferenciatermünk és a mellette található belső udvarunk számos egyedi rendezvénynek szolgálnak helyszínül, ahol a catering szolgáltatások minden esetben megrendelőre és személyre szabottak. A kávészünetek megtartására kiválóan alkalmas a konferencia terem előtti foájé és a belső terasz. Felszereltség: vetítővászon, flipchart, demonstrációs tábla, íás-, dia-, videóvetítők, projektor, szabályozható fény- és hangerősség, szélessávú és WiFi internet-hozzáférés, mikrofon, DVD-lejátszó, tévé Szállodánk -2 szintjén található 60 és 42 négyzetméteres meeting termeink 30, illetve 60 fő befogadására alkalmasak. Kisebb értekezletek, szekció ülések részére ideális helyszín. Felszereltség: vetítővászon, flipchart, demonstrációs tábla, íás-, dia-, videóvetítők, projektor, szabályozható fény- és hangerősség, szélessávú és WiFi internet-hozzáférés, mikrofon, DVD-lejátszó, tévé

Szolgáltatások