Solymosi Ákos

Stepout games csapatjátékok

Segítségre van szükséged az eseményeddel kapcsolatban?

Stepout games csapatjátékok

Magyarország | Budapest

Bevezető

Saját fejlesztésű csapatjátékainkkal egyedi és szórakoztató megoldást kínálunk rendezvényekhez! Kvízjátékunk a "Quiz@" a legkeresettebb programunk. Tökéletesen alkalmazható minden fajta rendezvényen. A kérdések a közönség korának és ízlésének megfelelően alakíthatóak. A csapatépítőn mindenki egyszerre játszik és a legvégéig próbálkozik minél több pontot összegyűjteni, hogy megszerezze a győzelmet a csapatának. Izgalmas, változatos, humoros és egyedi élmény, amely biztos sikert arat az eseményen. A kvíz hossza is személyre szabható, legtöbb esetben egy vagy két óra hosszúságú játékot kérnek tőlünk, de igény szerint, több órás vetélkedőt is össze tudunk állítani. Válogass kedvedre programjaink közül. Nálunk nem számít hányan vagytok, kis és nagy létszámú csapatokkal is tudunk foglalkozni, a résztvevők számának határa pedig a csillagos ég.

Tartalom

Miért minket válassz? Tapasztalataink szerint a dolgozók legtöbbször nem vágynak komoly programokra és tréningekre, hanem kikapcsolódni és szórakozni szeretnének. Fontos azonban, hogy egy csapatépítő tényleg építse a csapatot és a kapcsolatot a munkatársak között! Legjobb, amikor a résztvevők szórakozva ismerik meg egymást és végig hajtja őket a közös cél és a játék szelleme. Ezt nyújtja a Stepout games Nincs létszám korlát! Olyan programokat kínálunk, amelyek egyaránt alkalmasak kisebb csoportoknak és több száz fős céges rendezvényeknek. Fontosnak tartjuk, hogy a csapatépítő alatt a munkatársakat ne keljen külön csoportokra bontani és várakoztatni őket, hanem egyszerre élhessék át a közösségi játék élményt. Garantált sikerélmény és szórakozás! Játékaink úgy lettek kitalálva, hogy mindenki számára élvezhetőek legyenek. Teljesen mindegy a résztvevők kora vagy iskolai végzettsége, mindenki meg tudja találni azt a pontot, amikor segítségére tud lenni a társainak, ezzel sikerélményt szerezve önmagának és a csapatnak egyaránt. Profi szervezés! Kérésre bárhova kitelepülünk, akár külföldre is. Programjaink a magyaron kívül angol nyelven is megrendelhetőek. Amennyiben problémát okoz a megfelelő helyszín kiválasztása, szívesen segítünk a keresésben. Játékaink formálhatóak és igazíthatóak a cég igényeihez, kiegészíthetőek akár belsős poénokkal, amelyektől a játék még személyesebb élményt tud adni.

Referenciák

Helyszínek, ahol kipróbálhatóak a játékaink: Keg sörművház, Postart, Budafoki pincejárat, Pingvin, Snooker Terminál, Lógó üveg, MiaPia Bistro. Cégek akiknek tartottunk játékot: Budafok Tétény önkormányzat, G Englmayer, Oberbank, Logiscool, Puratos, Widder bon bon, Sera.

Portfólió

Szolgáltatások