Sólyomvár -lak

Sólyomvár-lak

Segítségre van szükséged az eseményeddel kapcsolatban?

Sólyomvár-lak

Magyarország | Komlóska

Bevezető

A Sólyomvár-lak az Év Szállása 2017 versenyen a Szakmai Díj I. helyezettje lett a panziók kategóriájában. A Zempléni hegyek közt, Tokaj-hegyalja szomszédságában megbúvó falu elején, az erdő szélén, a patak partján, a Solymos vára alatt kivételesen szép környezetben található a Sólyomvár-lak. Nálunk személyre szabott az ellátás és biztosított a diszkrét és meghitt pihenés. Minden évszakban sok a látnivaló: várrom, aranybánya, források, túraútvonalak, tanösvény, tájház, templom, kiállítások, sok szép ünnep, helyi termékek, sajtműhely, szörpüzem, 5000 rózsa vannak helyben. A Zemplén csodái pedig elérhető távolságban vannak Komlóskától. Vendégeink mindig sietnek is vissza, mert itt szép szobákkal, finom ételekkel, különleges borokkal és szép szóval várjuk Őket. Látogassanak el hozzánk! Szeretettel várja Önöket a Köteles Család.

Tartalom

A Sólyomvár-lak az Év Szállása 2017 versenyen a Szakmai Díj I. helyezettje lett a panziók kategóriájában. A Zempléni hegyek közt, Tokaj-hegyalja szomszédságában megbúvó falu elején, az erdő szélén, a patak partján, a Solymos vára alatt kivételesen szép környezetben található a Sólyomvár-lak. Nálunk személyre szabott az ellátás és biztosított a diszkrét és meghitt pihenés. Családbarát körülmények. Hangulatos szobák. A szobáink egyedi berendezésűek és különlegesen díszítettek. Új wellness részleg. Szaunavilágunkban bio-, finn-, és infra szaunáink vannak. A bio- és finn szauna panoráma üvegén keresztül a szemközti erdőt és a hegyeket láthatjuk. Tágas udvarunk sok gyerekjátékot tartalmaz. A meseházikó minden gyerek kedvence. Hangulatos borospince szőlőlugassal. Az állatsimogatónkban sokféle háziállat lakik. Bundi kutya, Eszter csacsi, szárnyasok, nyulak, bárányok, kecskék. Tágas és hangulatos étterem nagy terasszal. Minden évszakban sok a látnivaló: várrom, aranybánya, források, túraútvonalak, tanösvény, tájház, templom, kiállítások, sok szép ünnep, helyi termékek, sajtműhely, szörpüzem, 5000 rózsa vannak helyben. A Zemplén csodái pedig elérhető távolságban vannak Komlóskától. Vendégeink mindig sietnek is vissza, mert itt szép szobákkal, finom ételekkel, különleges borokkal és szép szóval várjuk Őket. Látogassanak el hozzánk! Szeretettel várja Önöket a Köteles Család.

Referenciák

A Sólyomvár-lak az Év Szállása 2017 versenyen a Szakmai Díj I. helyezettje lett a panziók kategóriájában. A Zempléni hegyek közt, Tokaj-hegyalja szomszédságában megbúvó falu elején, az erdő szélén, a patak partján, a Solymos vára alatt kivételesen szép környezetben található a Sólyomvár-lak. Nálunk személyre szabott az ellátás és biztosított a diszkrét és meghitt pihenés. Kislányunk születése után családbarát körülményeket alakítottunk ki. Most a panzióból lakot álmodtunk. Szobánkat felújítottuk és egy wellness részleget is kialakítottunk. A szobáink egyedi berendezésűek és különlegesen díszítettek. Szaunavilágunkban bio-, finn-, és infra szaunáink vannak. A bio- és finn szauna panoráma üvegén keresztül a szemközti erdőt és a hegyeket láthatjuk. Az infra szauna gyerekek számára is izgalmas színváltós csillagos égboltot rejt. A panoráma üvegeken keresztül mindig szem előtt vannak a játszadozó gyerekek is. A szaunáink fényterápiát is nyújtanak. Tágas udvarunk a gyerekek biztonságos itt tartózkodását teszi lehetővé. A szülők nyugodtan pihenhetnek, mert az udvar és a játékok jól beláthatóak, elkerítettek. A meseházikó minden gyerek kedvence. A borospince előtt a helyi borok kóstolgatása közben az apukák is tudnak vigyázni a kicsikre. A patakban szívesen pancsolnak kicsik és nagyok. A kis tóban sok hal van, mely etetésekor azok jól láthatóak. Az állatsimogatónkban sokféle háziállat lakik. Bundi, Eszter csacsi, Szörmi, Biri és Bari, Zsömle és a többiek mindig szívesen fogadják a kedves érdeklődőket, pláne, ha hoznak is nekik egy-két falatot is. A házias ételeinket a konyhánkon a helyi termékekből főzzük. Klári a helyi ruszin specialitások mellett egyedi szezonális különlegességeket is készít. Borkóstoló mellett szívesen beszélget a házigazda a vendégekkel. A Polgármesterrel a faluséta is mindig érdekes. Minden évszakban sok a látnivaló: várrom, aranybánya, források, túraútvonalak, tanösvény, tájház, templom, kiállítások, sok szép ünnep, helyi termékek, sajtműhely, szörpüzem, 5000 rózsa vannak helyben. A Zemplén csodái pedig elérhető távolságban vannak Komlóskától. Vendégeink mindig sietnek is vissza, mert itt szép szobákkal, finom ételekkel, különleges borokkal és szép szóval várjuk Őket. Látogassanak el hozzánk! Szeretettel várja Önöket a Köteles Család.

Szolgáltatások