Selfiegép

Magyarország | Székesfehérvár

Bevezető

A Selfiegép egy Fotóautomata és egy professzionális Fotóstúdió keveréke. Ahogy a klasszikus Fotóautomatáknál a Fotógépet is nagyon egyszerüen tudod te is és vendégeid is kezelni. Egy gombnyomás - visszaszámlálás - villan a vaku. Professzionális fotóstúdió élmény minden rendezvényen!

Tartalom

Selfieboxunkal egy felejthetetlen Fotóstúdió élményt tudsz biztosítani vendégeidnek. A Fotobox egy nagyszerű professzionális megoldás Fotók készítésére minden rendezvényen. A fényképek azonnal a vaku villanása után, professzionális minőségben kinyomtatásra kerülnek. Az összes Fotót digitálisan mentünk amit a rendezvény végén díjmentesen biztosítunk megrendelöink részére! Lehetöség van azonnali megosztásra az ismert közösségi oldalakon.

Referenciák

Garantáljuk, hogy Selfieboxunk remek hangulatot varázsol minden rendezvényen ahol a vendégek sorban fognak állni, hogy egy vagy több képet csináljanak magukról. Kivétel nélkül mosolyt csal mindenki arcára! Mindenki hazaviheti emlékeit a rendezvényedről. Még most foglald le Selfiegépet esküvődre, céges rendezvényedre, karácsoni partyra, iskolabálra, vagy a következö kiállitásodra. Számunkra Magyarország területén nincs olyan rendezvény ami túl messze van, kérj ajánlatot emailben vagy telefonon.

Portfólió

Szolgáltatások