Németh Attila

Mozgó kalandpark (hegyideszka, íjászat)

Segítségre van szükséged az eseményeddel kapcsolatban?

Mozgó kalandpark (hegyideszka, íjászat)

Magyarország | Ajka

Bevezető

Mozgó kalandpark és sportfelszerelés Hegyideszka és íjászat bemutatás, kipróbálási lehetőség több órára, kicsiknek, nagyoknak. Többszörös aranyérmes mountainboard sportolóval.

Tartalom

Németh Attila vagyok többszörös aranyérmes mountainboard sportoló. Vállalok rendezvényeken hegyideszka és íjászat bemutatást, kipróbálási lehetőséget több órára, kicsiknek, nagyoknak. Továbbá szponzoraim jóvoltából exkluzív kedvezménnyel szerezhetek Neked felszerelést jót, jó áron, az alábbi sportokhoz, csupán vedd fel velem a kapcsolatot! - mountainboard (hegyideszka) - íjászat - snowboard - longboard Írj, hívj bizalommal, segítek! Üdvözlettel: Németh Attila nemethattila153@gmail.com 06304978643 https://www.facebook.com/hegyideszkaijaszatajka/

Referenciák

A történet 2005-ben kezdődött, ekkor ismertem meg a mountainboard (magyarosan hegyi-terepdeszka) sportot egy terepjáró reklámban és gyorsan át is jött az üzenet, amit a végén kiírtak, ha nincs hó is tudok hasonló helyeken, hasonló mozgásformát átélni, mint a snowboarddal amit 2000-ben kezdtem űzni, nem is kellett több, internet, keresés és rövid időn belül sikerült is beszerezni életem első hegyideszkáját, hogy magyarosak maradjunk :). Részt vettem nem egy Magyarországi mountainboard versenyen külföldi résztvevőkkel, aminek az lett a következménye, hogy több arany és ezüst érmem pihen otthon a falon. 2017 tavaszán épp Kassai Lajos lovasíjász filmjét nézve jött az ötlet, hogy ha már nincs lovam (pedig egyszer szeretnék egy családi házat ahol esetleg lehetne) megpróbálom az íjászkodást gurulás közben, hisz a terepen is vannak kisebb-nagyobb buckák amiket ki kell teleszkópozni, hogy a célba jusson a kilőtt nyílvessző, ne az égbe, vagy a földbe éppen :) Kassai Lajos személyes üzenetben gratulált az ötletért a videóm láttán, idén remélem már eljutok hozzá. Célom a hegyi-terepdeszka, íjászat sportok népszerűsítése, megismertetése minél több érdeklődővel (elsőre külön-külön) és mivel az erdőben, réten általában nem sokan vannak, megtalálható vagyok közösségi oldalakon, falunapokon, egyéb rendezvényeken is, ha hívnak, akkor ott is segítek a gyors sikerélmények elérésében :)

Portfólió

Szolgáltatások