Naphegy Étterem és terasz

Naphegy Étterem és terasz

Segítségre van szükséged az eseményeddel kapcsolatban?

Naphegy Étterem és terasz

Magyarország | Budapest

Bevezető

A Naphegy Étterem egy különleges találkozási pont a Tabánban. Nemcsak jó étkezések, hanem üzleti megbeszélések, meghitt találkozók és kellemes családi programok színhelye. Séfünk, Schmikl Balázs az ételekbe életet lehel és imád kísérletezni, korábbi ízélmények és asszociációk pillanatában alkotja meg a különleges menüt, melyet Önök is élvezhetnek, ha megkóstolják a nem mindennapi ízkombinációkat. Diszkrét üzleti találkozók és romantikus vacsorák ideális budai helyszíne. A történelmi Budapest szívében, a Citadella és a Várnegyed szomszédságában, gyönyörű kilátással és pazar ízekkel egy rendkívüli hely várja Önt. Adottságainak köszönhetően remek helyszíne lehet családi vagy vállalati zártkörű eseményeknek, konferenciáknak, állófogadásoknak, sajtótájékoztatóknak, esküvői vacsoráknak vagy fogadásoknak, partiknak. Naphegy Étterem az ideális választás, ha valami különlegesre vágyunk, új környezetbe mennénk, vagy egyszerűen csak egy jót ennénk.”

Tartalom

Diszkrét üzleti találkozók és romantikus vacsorák ideális budai helyszíne. A történelmi Budapest szívében, a Citadella és a Várnegyed szomszédságában, gyönyörű kilátással és pazar ízekkel egy rendkívüli hely várja Önt. Adottságainak köszönhetően remek helyszíne lehet családi vagy vállalati zártkörű eseményeknek, konferenciáknak, állófogadásoknak, sajtótájékoztatóknak, esküvői vacsoráknak vagy fogadásoknak, partiknak. Naphegy Étterem az ideális választás, ha valami különlegesre vágyunk, új környezetbe mennénk, vagy egyszerűen csak egy jót ennénk.” Legyen szó bármilyen jellegű rendezvényről, céges vagy privát eseményről, nálunk biztosan számíthat a sikerre! Kevés ilyen adottságú rendezvényhelyszín van , mint a Naphegy Étterem. Tökéletes a lokáció, a zöldövezeti fekvés miatt a helyszín nyugodt és elegáns, a panoráma és az esti fények igazán egyedülállóvá és barátságossá teszik a hangulatot. Látogassanak el hozzánk!

Referenciák

Éttermünkben és a teraszon gyönyörű lesz az esküvője. Az étterem kellemes és barátságos színeihez bármilyen dekoráció illik. A környező Tabánban készülhetnek a képek az ifjú párról, a szertartást lehet odafent a Tetőteraszon tartani, háttérben a csodálatos Budapesti látképpel. Gyertek el és mindent megmutatunk, átbeszéljük az igényeket.Konferencia, üzleti reggeli, oktatás, tréning, meeting, workshop, csapatépítés, előadás, reklámfilm forgatás, brunch, állófogadás, gálavacsora, svédasztalos vacsora, bankett, céges karácsonyi buli, sajtótájékoztató.

Szolgáltatások