Kertész Gyula

Lovagi Torna

Segítségre van szükséged az eseményeddel kapcsolatban?

Lovagi Torna

Magyarország | Budapest

Bevezető

Lovagi torna helyszín kiválasztása: Min. 80-120 méter széles füves, vagy homokos terület. Kordonozás, mely egyben a dekoráció része. Egyik oldalon a nézők, másik oldalon a királyi trón, szereplők, statiszták, sátrak, lovak, fegyverek és a hangosítás rejtve. A terület biztonságosan kordonozva!

Tartalom

A lovagi torna menete: A király, királynő és kísérete zenére bevonul, és elfoglalja helyét a királyi tribünön, szemben a közönséggel. A ceremóniamester köszönti a vendégeket és a királyi párt. A lovagi torna bemutatón általában a következő szereplőkből, műsorokból választhatnak: Felvezető Műsorok: Udvari bolond, zsonglőrök, tűzfújók, táncosok, erős emberek, solymászok bemutatói. Zászlóforgatók, dobosok, gólyalábasok felvonulása. Harci Bemutatók: Ijászok bemutatói,Gyalogos Lovagok harca Lovasok Bevonulása: Lovas ügyességi bemutatók,Szalmagyűrű fűzés,Tökvágás,Sárkányszív felszúrás,Lovas íjászat,Kopjavetés A lovasok egymás ellen küzdenek kopjával, karddal, buzogánnyal. Győztes bejelentése majd a király megjutalmazza a győztest. A király és kísérete elvonul.

Referenciák

Műsoridő: 4 lovassal és kb. 15-20 szereplővel a műsoridő kb. 50-60′ Ami természetesen bővíthető! Éjszakai előadásnál: tűzlovaglás, tüzes íjászat, rab átvontatása tűzőn. Robbantások és pirotechnikai show elemek. Statiszták, jelmezes szereplők: alabárdosok, ceremóniamester, harold, reneszánsz zenekar, fanfárosok, zászlóforgatók, reneszánsz táncosok, udvari bolond, szerzetes, apródok, udvarhölgyek, hastáncosok, kígyótáncosok, páncélos lovagok-vívók, íjászok, király és királynő, tűznyelő, tűzfújó, mágus, török, janicsár, boszorkány, javasasszony.

Portfólió

Szolgáltatások