Kinect Xbox Animátorral

Magyarország | Budapest

Bevezető

Animátorunk koordinálja az eseményeket, a játékok nagy részét ismeri, segít a játékok indításában és tájékoztatást tud adni a legszórakoztatóbb játékokról, illetve telepíti, üzemelteti a rendszert.

Tartalom

TÁNCOS ESTE? Ha az eseményen főleg táncot kedvelő személyek vesznek részt, kihagyhatatlan szolgáltatásunk. A képernyőn látható táncosok mozgását kell tükörben utánozni a legnagyobb slágerekre (Just Dance 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, Dance Central 1, 2, 3). Egyszerre akár négyen is táncolhatnak egymás mellett. A győztes az, aki az adott zeneszámon belül a legtöbb pontot szerzi.

Referenciák

SPORTOS ESTE? Ha az eseményen a sportot kicsit is kedvelők vesznek részt, szolgáltatásunk elnyeri mindenki tetszését. Kinect Sports: Asztalitenisz, Foci, Ökölvívás, Strandröplabda, Bowling, Atlétika (százméteres futás, gátfutás, távolugrás, gerelyhajítás és diszkoszvetés). Kinect Sports 2: Síelés, Darts, Amerikai foci, Baseball, Tenisz, Golf. A “Party” móddal két csapat maximum 6-6 főből álló játékosai egy 6 körből álló megmérettetésen vehetnek részt, így egyszerre akár 12 személy is játszhat a játékkal!

Szolgáltatások