Pap Edina

Karrier és Üzleti Tanácsadás és Coaching

Segítségre van szükséged az eseményeddel kapcsolatban?

Karrier és Üzleti Tanácsadás és Coaching

Magyarország | Székesfehérvár

Bevezető

Az üzleti életben, a cégek, munkavállalók életében mindig jól jön egy fókuszált beszélgetés, ami alatt ránézhetnek, átbeszélhetik a kérdéseiket.

Tartalom

Az üzleti életben, a cégek, munkavállalók életében mindig jól jön egy fókuszált beszélgetés, ami alatt ránézhetnek, átbeszélhetik a kérdéseiket. Egyéni ügyfeleknek: A coaching folyamatban a jelenre és a jövőre koncentrálunk, amelyben egy konkrét témán, az ügyfél által kitűzött cél megvalósításán dolgozunk. A találkozások négyszemközt zajlanak, az etikai szabályok érvényesek, mint a terápiás folyamatban, ezek közé tartozik pl. a titoktartási kötelezettség is. Vállalati ügyfeleknek: Céges rendezvényen, konferencián, találkozókon lehetőség van arra, hogy a munkavállalók is igénybe vegyék tanácsadást - mint egy fogadóóra. Személyes konzultáció esetén közösen egyeztetjük a feladatokat, célokat, amelyek alapján egyedi ajánlatot készítek. Lehetőség van csoportok és egyéni munkavállalók, közép és felső vezetők fejlesztésére is. Több szolgáltatás igénylésekor flottakedvezményt biztosítok.

Referenciák

KIEMELT COACHING és TANÁCSADÁS TERÜLETEIM: - Coaching fiatal vezetőknek és középvezetőknek; - Generációk közötti együttműködés (X, Y, Z); - Személyes márka - personal branding; - Szakmai személyiség, önismeret fejlesztése; - Női vezetők coaching-ja; - Visszajelzés kultúra, asszertív kommunikáció; - Döntéshozatali mechanizmusok erősítése; - Prezentációs készségek fejlesztése; - Időgazdálkodás, személyes hatékonyság növelése

Portfólió

Szolgáltatások