Kehi Éva

Karikatúra rajzolás

Segítségre van szükséged az eseményeddel kapcsolatban?

Karikatúra rajzolás

Magyarország | Szederkény

Bevezető

Karikatúra. Karikatúra? IGEN! Karikatúra. Poén, vicc, nevetés, örök emlék. Miért jó egy vicces rajz rólad otthon a falon? Mert minden alkalommal mosolyogni fogsz, ha ránézel. Az pedig sohasem rossz, ha az ember néha mosolyog. A karikatúra egy humoros képi ábrázolás, főként rajz, amely egy ember jellegzetes vonásait szándékosan túlzó módon, viccesen mutatja be. Célja az ártatlan, önfeledt szórakoztatás. Egyedi ajándék és emlék egy életre! Az élő karikatúra rajzolás élményét és varázsát csak akkor élheti át valaki, ha elég bátor ahhoz, hogy vállalva önmagát, görbe tükörbe mer nézni és a végén egy jót nevet velem. A karikatúrák ecsetfilccel és szénnel készülnek fekete-fehér kivitelben, A5, A4, A3 vagy A2-es méretben. Lehet önálló, páros, vagy csoportos kép. Egy fő esetén kb. 10-15 percet vesz igénybe, agy 1 óra alatt kb. 4-6 főről tud elkészülni karikatúra. Technikai szünet kb. 2 óránkánként 10 perc.

Tartalom

Az élő karikatúra rajzolás élményét és varázsát csak akkor élheti át valaki, ha elég bátor ahhoz, hogy vállalva önmagát, görbe tükörbe mer nézni és a végén egy jót nevet velem. A karikatúrák ecsetfilccel és szénnel készülnek fekete-fehér kivitelben, A5, A4, A3 vagy A2-es méretben. Lehet önálló, páros, vagy csoportos kép. Egy fő esetén kb. 10-15 percet vesz igénybe, agy 1 óra alatt kb. 4-6 főről tud elkészülni karikatúra. Technikai szünet kb. 2 óránkánként 10 perc. Élő karikatúra rajzolás rendezvényeken, vagy fényképről készített karikatúra akár postázással is rendelhető.

Referenciák

BIKAL Élménybirtok - élő karikatúra rajzolás, Kispesti Általános Iskola - tabló karikatúra készítés Szekszárd Bodri borászat, FERRO ELECTRONICS céges születésnap - élő karikatúra rajzolás

Portfólió

Szolgáltatások