Janó Móni

Janó Móni

Segítségre van szükséged az eseményeddel kapcsolatban?

Janó Móni

Magyarország | Budapest

Bevezető

DEKORÁCIÓ Az ünnepi vacsora és a szertatások helyszínét az előre megálmodott/megbeszélt módon dekoráljuk. Egyszerű, de látványos megoldásokkal dolgozunk. A részletekben is ügyelünk az igényes kivitelezésre, az egységes és lenyűgöző végeredmény érdekében. VIRÁG A csokrokat és asztaldíszeket is ajánlatos összehangolni, azonos színvilágban elkészíteni. Ügyes virágkötőink csodás kompozíciókat alkotnak, a virágokat frissen vásároljuk, kötjük és a rendezvény napján óvatosan szállítjuk méltó helyükre.

Tartalom

MEGHÍVÓ – MENÜKÁRTYA – ÜLTETŐKÁRTYA – KÖSZÖNETAJÁNDÉK – ÜLTETÉSI TÁBLA HELYSZÍNI DEKORÁCIÓ – SZERTARTÁS DEKORÁCIÓ – BOLDOGSÁGKAPU – SZÉKSZOKNYA MASNI – ASZTALI FUTÓ – LAMPIONOK – ÜNNEPI HÁTFAL – DEKORÁCIÓS KELLÉK KÖLCSÖNZÉS VIRÁGOK – CSOKROK – ASZTALDÍSZEK – AUTÓDÍSZ – HÉLIUMOS LUFIK – LUFIPOSTA

Referenciák

Kirakatrendező-dekoratőr a végzettségem, gyerekeim születése után reklámgrafikai stúdiót indítottunk családi vállalkozásban. Ma is él a cégünk, de jó pár éve már esküvői meghívókat és dekorációkat is készítünk. Minden a monogramokkal kezdődött… Örömmel terveztem a párok neveinek betűiből az esküvő „logoját”. Ez került a meghívókra, aztán a habvágó gépünkkel a dekoráció fő helyére is elkészítettük. Egyre több megkeresésünk lett és a komplett dekoráció kivitelezésre is sor került. Mára több száz székszoknyánk és egy raktárra való kelléktárunk lett. Műhelyünkben örömmel várjuk az érdeklődő párokat, kötetlen beszélgetésre, ötletelésre is van lehetőség. Több dekorációs kiegészítőnk és a meghívóink élőben is megnézhetőek. Csapatunk 2 fős, de állandó fiatal segítőinkre mindenben számíthatunk. Ügyes kezeik és lelkes hozzáállásuk garancia a megálmodott dekorációk profi kivitelezésében!

Portfólió

Szolgáltatások