Kapusi Szabolcs

Gólyalábas, óriásbábos előadás

Segítségre van szükséged az eseményeddel kapcsolatban?

Gólyalábas, óriásbábos előadás

Magyarország | Miskolc

Bevezető

A gólyalábasok előadása azért egyedülálló a többi fellépő műsora között, mert: - a gólyalábak miatt a távolabb állók is jól látják az előadást színpad nélkül is - gyerek és felnőtt egyaránt jól fog szórakozni a műsorszerkezet miatt - egyszerre több száz ember figyelmét képesek megragadni és megtartani - egy különleges, egyedi produkcióval színesíted a rendezvényedet - nincs hosszú történet, rövidebb műsorszámok épülnek egymásra, így a később érkezők is be tudnak kapcsolódni az előadásba

Tartalom

Mit is tartalmaz pontosan az ajánlatunk? A Vaga Banda Gólyalábasok élőzenés produkcióját kínálom neked, amelynek a műsorideje 50 perc és négy fő előadóművész mutatja be. Rövid videó ajánlóért kattints a linkre! https://vimeo.com/315409501 A produkció díjazása csak bruttó 249.000-Ft, utazási költséggel. Igen, ez az összeg tartalmazza az utazási költséget is Magyarország területén belül és számlát állítunk ki róla.

Referenciák

Gyakran Ismételt Kérdések: Lehet-e alkudni az árból? - Üzleti etikánk alapja, hogy mindenkit azonos minőségben és azonos fizetési feltételekkel szolgálunk ki. Ezért a díjazásból nem lehet alkudni. Az ár tartalmazza az utazási költséget is? - Igen. Magyarország területén belül mindenhol ennyibe kerül az előadás. Az ár tartalmazza már az Áfát és minden más költséget? - Igen. A díjazás már minden költséget tartalmaz. Nincs rejtett költség. Minden esetben számlát állítunk ki. Lehet-e átutalással fizetni? - Igen lehet. Maximum 30 napos átutalási határidővel. Vállalnak-e egész napos szolgáltatást a rendezvényen? - Nem. A Vaga Banda egy előadásba sűrítve szórakoztatja a közönséget. Lehet-e változtatni a műsoridőn? - Igen lehet. Előadásuk rövidebb jelenetekből, mozaikszerűen van összeállítva. Ezért lehet rövidebb az előadás, mint 50 perc. De ez a díjazáson nem változtat. Milyen technikai igénye van a produkciónak? Az élőzenei kísérethez nincs szükség hangosításra, a trombita, szaxofon, dob hangja így is messzire elhallatszik. Műsorvezetőnk hangját mi magunk hangosítjuk mobil hangtechnikánkkal. Még áramforrás sem szükséges. Minden talajon be lehet mutatni a gólyalábas programot? Bár extrém sáros, csúszós, jeges talajon nem tudunk gólyalábazni, minden más esetben igen, legyen a talaj füves, köves, dimbes-dombos, nem számít!

Szolgáltatások