Gazsovics Krisztián

Gazsovics Krisztián

Segítségre van szükséged az eseményeddel kapcsolatban?

Gazsovics Krisztián

Magyarország | Sopron

Bevezető

Nem nagyon akarlak untatni a személyes történetemmel, azt majd ha személyesen találkozunk! ;) Itt csak annyit: Gazsovics Krisztián vagyok, soproni, 28 éves.

Tartalom

Filmezéssel foglalkozom, igyekszem évről-évre egyre magasabb szinten, egyre kreatívabb megoldásokkal dolgozni. Nyitott vagyok bármilyen ötletre, mostanság főleg az esküvők és a rendezvények vannak napirenden, de kis és közepes vállalkozásoknak is szívesen vállalok akár reklámfilmet, vagy épp interjúkat. Fontos, hogy ha rám találsz, és még nem tudod tűpontosan, hogy mit szeretnél, akkor szólj, és közös meetingen kezdjünk el ötletelni, hogy ne egy sablonos végeredményt, hanem egy igazán ütős filmet alkossunk! Szívesen adok tippeket úgy is, hogy marketing szempontból hogy lesz igazán megnyerő a film - mert azt én se csípem, ha gyorsan forgatunk, hogy "legyen valami", mert azzal nem fogod tudni magad/vállalkozásodat/rendezvényedet/stb. eladni! Keress bátran, dolgozzunk együtt! ;)

Referenciák

Főleg Sopron környékén végzem a munkám, itt Európa egyik legjobb női kosárcsapatának, a Sopron Basketnek tevékenykedek - nem csak forgatok és vágok, hanem közösségi oldalakat kezelek, tartalmat gyártok, kisebb animációkat készítek a mérkőzésekre, stb. Emellett sporteseményeken, partykon, esküvőkön forgatok, de kisebb cégeknek bemutatkozót, reklámot is készítek. Nyitott vagyok bármire, jelenleg épp egy Youtube csatorna beindításán is dolgozom egy kis csapattal, akár vlogok forgatását is vállalom. Talán legegyszerűbb, ha a lenti linken követsz, és látod a munkáimat - bár nem az összes kerül ide:

Portfólió

Szolgáltatások