Haáb Róbert

Flame Flowers Tűztánc csoport

Segítségre van szükséged az eseményeddel kapcsolatban?

Flame Flowers Tűztánc csoport

Magyarország | Tura

Bevezető

A Flame Flowers tűzzsonglőr formáció 10 éve alakult, tagjaink több éves ismeretsége és közös munkája után. Az azóta megszerzett szakmai tudásunkat számos hazai és külföldi rendezvényen eredményesen kamatoztattuk, nemcsak a nézők, hanem a szakma elismerését is kiérdemelve.

Tartalom

Az évek során figyelmünk a különböző tárgymanipulációs technikák alkalmazása felé fordult, majd elkezdtünk kísérletezni páros koreográfiák készítésével, elindulva ezzel egy olyan úton, mely mind nekünk, mind a közönségnek újszerű vizuális élményt nyújt. A különleges és egyedi látvány elérése érdekében mind a kosztümöket, mind az eszközöket és a díszleteket mi magunk tervezzük és készítjük a legnagyobb gonddal és odafigyeléssel. Az előadás szépsége mellett a biztonságot is fontosnak tartjuk. Minden tagunk rendelkezik érvényes pirotechnikai tűzvédelmi szakvizsgával. További érdekességeket, friss videókat a hivatalos Facebook oldalunkon találhat. Ha kérdése merülne fel az előadásainkkal kapcsolatban - akár technikai feltételek, akár árak tekintetében -, kérem keressenek minket az elérhetőségeink bármelyikén.

Referenciák

Előadásaink: Lángok Keringője A darab egy színpadra készült táncelőadás, a keringő hullámzására felfűzött etűd, melynek témája a nő és a férfi közti párbeszéd: találkozás, összhang, törések, elválás és végső búcsú. A mozdulatsorok és a zene kiválasztásakor régi korok klasszikus stílusaihoz nyúltunk vissza. Az előadás megjelenésében idézi a reneszánsz, a barokk és a romantika világát. A koreográfiák alapját a táncon túl a magas szintű zsonglőrtechnika adja, mely viszont nem töri meg az kompozíció korábban felépített, lírai hangulatát. A klasszikus stílus és a kortárs részek közt megalkotott kötelék meghatározó elemei az múltidéző, egyedi kosztümök és a cselekménynek hátteret adó különleges díszlet. Üde színfoltja lehet esküvőknek, eljegyzéseknek, tematikus eseményeknek és báloknak. Előszeretettel ajánljuk bármely olyan eseményre, amit emlékezetessé szeretne tenni ezzel a különleges, kifinomult előadással. Tűzzsonglőr Előadás Előadásunk a modern tűzzsonglőrködés, valamint kortárs manipulációs technikák ötvözete. Nagy hangsúlyt fektetünk a páros tűztánc koreográfiákra és szép összképek kialakítására. A látványhoz kristálylabdás kontaktzsonglőrködés is hozzájárul, kihasználva a tűz fényének megtörését, érdekes és páratlan élményt biztosítva. Megfelelő helyszín esetén a műsort kiegészíthetjük pirotechnikai elemekkel. Tapasztalataink szerint az előadás optimális hossza legfeljebb 20 perc, mivel ilyen feltételek mellett lehet igazán látványos, amely ténylegesen leköti a közönség figyelmét. Vendégváró tűzzsonglőrködés is megoldható.

Portfólió

Szolgáltatások