DOMUS Living Solutions

DOMUS Living Solutions

Segítségre van szükséged az eseményeddel kapcsolatban?

DOMUS Living Solutions

Magyarország | Budapest

Bevezető

Magyar tulajdonban lévő vállalatunk, a Domus a szálláshelyek (glamping), a kalandturizmus és a kültéri események területén nyújt speciális építészeti megoldásokat. Egyedülálló termékeinkkel elősegítjük az üzleti vállalkozások növekedését és fejlődését. Imádjuk az eredeti és fantáziadús épületeket. Gondosan úgy válogatjuk ki a termékeinket, hogy egyedülállóak, innovatívak és időszerűek legyenek.

Tartalom

Cégünk fejlődése során megismerkedtünk más zárt építményekkel is; így találtunk rá a geodéziai kupolaformára. Ez az egyszerű, kecses forma megragadta a képzeletünket, és rögtön tudtuk, hogy mi is ilyen terméket szeretnénk forgalmazni. Az ilyen különleges szerkezetek elterjesztése alapozta meg mai tevékenységünket. Sokféle pénzügyi megoldást és változatos termékskálát kínálunk, melyek számos különböző helyszín és üzleti szektor igényeit képesek kielégíteni. Üzleti politikán alapját legjobban a CARE betűszó foglalja össze, mely az elkötelezettség, figyelem, felelősség és szakértelem (Commitment, Attention, Responsibility, Expertise) szavak angol megfelelőinek kezdőbetűiből áll, és egyben „gondoskodást” jelent. Végigkísérjük Önt a projekt megvalósításának teljes szakaszán, a tervezéstől egészen a befejezésig, miközben folyamatosan a lehető legkiválóbb minőséget nyújtjuk.

Referenciák

Mi olyan egyedülálló szerkezetet kínálunk, mellyel tető alá hozhatja álmai rendezvényét. Geodéziai kupolaszerkezeteink változatos, különleges tulajdonságaikkal azonnal megragadják a figyelmet, így az Ön számára legjobb terméket tudjuk kínálni. Fenntartható, különleges kupoláink mámorító élményt nyújtanak. Gyorsan és könnyen összeszerelhető szerkezeteinkkel olyan eseményt rendezhet, melyre mindenki emlékezni fog. Mi a kupola? A kupolák különleges aerodinamikai tulajdonságokkal rendelkező, erős szerkezetek, ezért a fenntarthatóságuk garantált. A kupolaszerkezetek sok különböző típusú eseményhez felhasználhatók, így lehet belőlük zenei fesztiválcsarnok, exkluzív konferenciaterem vagy természetközeli rekreációs létesítmény. A geodéziai kupolaszerkezet a legjobb választás, akár egyszeri, akár több célra felhasználható egyedülálló megoldást keres. Választható alkalmazási területek A kupola sokféle tevékenységre használható egy zenei fesztivál elhelyezésére, egy exkluzív rendezvényterem, gálavacsora és esküvői helyszínen, a természet rekreációs csarnok közelében. • Reklámtevékenység • Kiállítási területek • Konferenciatermek • Interaktív multimédiás helyszín • Színháztér • VIP lounge zóna

Szolgáltatások