Pap Edina

Csapatépítés - Innovatív & Trendi

Segítségre van szükséged az eseményeddel kapcsolatban?

Csapatépítés - Innovatív & Trendi

Magyarország | Székesfehérvár

Bevezető

Csapatépítés - Innovatív és mai trendi programokkal! A csapatépítő programok által a dolgozók megértését, megbecsülését, maximalizálását és fejlesztését érhetjük el. Míg a szórakoztató programjainkkal pozitív érzelmeket generálunk a munkavállalókban, és ez az érzelmi kötődés segíthet a munkaadóknak a munkaerő megtartásában. ​ Kis és nagyvállalatokat, iskolákat, sportcsapatokat, klubokat, szövetségeket, kormányzati szerveket és nonprofit szervezeteket. ​Programjainkat személyre szabjunk, hogy ügyfeleink elérjék a kitűzött célokat, beleférjünk a meghatározott időkeretbe és a rendelkezésre álló költségvetésbe. Csapatunk új innovatív programokat fejlesztett ki és valósít meg nagy sikerrel! Általános célunk, hogy javítsuk csapat teljesítményét és növeljük a munkatársak kötődését a vállalathoz, mindezt trendi, innovatív programokkal és eszközökkel. A program időtartama akár néhány órástól egy egész napon át tarthatók. A létszám tekintetében 10-30 fős csoportok számára ideális. A programokat helyszínre kitelepülve illetve ideális helyszínt biztosítva bonyolítjuk le. Budapesten illetve országosan szervezzük meg.

Tartalom

Csapatépítés - Innovatív és mai trendi programokkal! A csapatépítő programok által a dolgozók megértését, megbecsülését, maximalizálását és fejlesztését érhetjük el. Míg a szórakoztató programjainkkal pozitív érzelmeket generálunk a munkavállalókban, és ez az érzelmi kötődés segíthet a munkaadóknak a munkaerő megtartásában.

Referenciák

Kinek ajánljuk? Kis és nagyvállalatoknak, iskoláknak, sportcsapatoknak, kluboknak, kormányzati szerveknek és nonprofit szervezeteknek. ​Programjainkat személyre szabjunk, hogy ügyfeleink elérjék a kitűzött célokat, beleférjünk a meghatározott időkeretbe és a rendelkezésre álló költségvetésbe. Csapatunk új innovatív programokat fejlesztett ki és valósít meg nagy sikerrel! Általános célunk, hogy javítsuk csapat teljesítményét és növeljük a munkatársak kötődését a vállalathoz, mindezt trendi, innovatív programokkal és eszközökkel. A program időtartama akár néhány órástól egy egész napon át tarthatók. A programokat helyszínre kitelepülve illetve ideális helyszínt biztosítva bonyolítjuk le, Budapesten illetve országosan szervezzük meg.

Portfólió

Szolgáltatások