Lurkó Education Kft.

Bébiszitter

Segítségre van szükséged az eseményeddel kapcsolatban?

Bébiszitter

Magyarország | Budapest

Bevezető

Megbízható bébiszitterek Abban különbözünk a bébiszitter közvetítő cégektől, hogy nem ismeretlen bébiszitterekkel kötünk téged össze. Több körös kiválasztáson és próbaidőszakon keresztül döntjük el, hogy kivel dolgozunk, ismerjük, szeretjük bébiszittereinket. Több mint közvetítés Nem csak a bébiszitter kiválasztásának folyamatában segítünk, hanem állandó társként állunk családjaink mellett. Ha bébiszitterünk lebetegszik, változnak az igények, vagy váratlan gyermekvigyázásra van szükség, lehet ránk számítani. Több mint gyermekfelügyelet A Lurkó Bébiszitterek következetesek, életvidámak, nyitott természetűek, akik szíve a gyermekekért dobog. A gyermekekkel töltött idő számukra nem munka, és nem könnyű pénzszerzési lehetőség, hanem hivatás.

Tartalom

A gyermekvigyázás alapja a bizalom. A bébiszitterre szemünk fényét bízzuk. Hogyan dönthetnénk el ki alkalmas erre. Bébiszittereink több körös kiválasztási folyamaton majd egy próbaidőszakon esnek át. Megbízhatóak, életvidámak, nyitottak és szívük a gyermekekért dobog. Minden bébiszitterünk leinformálható. Számítunk családjaink visszajelzésére és értékelésére a bébiszittereink munkáját illetően, mely további referencia pontként szolgál ahhoz, hogy más szülők is nyugodt szívvel bízzák a lurkókat a bébiszittereinkre.A bébiszitter keresés során néhány információ megadásával pár perc alatt megtalálhatod azokat a bébiszittereket, akik megfelelnek elképzeléseidnek. A keresést követően megnézheted az egyes bébiszitterek arcképét, bemutatkozását, szülői visszajelzését, a legmeghatározóbb gyermekekkel kapcsolatos élményét, minden eddigi tapasztalatát, tanulmányaid és erősségeit. Így átfogó képet kaphatsz a bébiszitterről már az első találkozás előtt. Oldalunk használata, a keresés és a foglalás mindig ingyenes, rendszeres foglalásnál az ismerkedés is ingyenes!

Referenciák

Bébiszitterre mindenkinek szüksége van! A Lurkó Bébiszittert azért hoztuk létre, mert szeretjük a gyerekeket. A gyermeknevelést tartjuk az élet legjelentőségteljesebb és legizgalmasabb feladatának, és egyben a legnemesebb és legnehezebb hivatásnak, mindezért küldetésünknek tartjuk a szülők támogatását. Rohanó világunkban a családi egyensúly fenntartása érdekében egyre nagyobb szükség van külső segítség bevonására. A főállású szülők pihenő idejét ugyanannyira fontosnak tartjuk mint a dolgozó szülők segítését. A szülők számára a felszabadult idő befektetés lehet saját kikapcsolódásába, kapcsolataiba, munkájába vagy párkapcsolatába.

Szolgáltatások