EUREKA Games

Az Underwood-rejtély felderítése

Segítségre van szükséged az eseményeddel kapcsolatban?

Az Underwood-rejtély felderítése

Magyarország | Budapest

Bevezető

- Csapatépítő nyomozás két felvonásban, szórakoztató színi jelenetekkel és elmés fejtörőkkel - Miss Underwood halott! A nyomok kihűlőben, a detektívek tanácstalanok, a gyilkos pedig szabadlábon – és lehet, hogy a játékosok között! Kikkel találkozott Mrs. Underwood a végzetes napon? Mit mutatnak a titkos kamerák felvételei? És egyáltalán kinek állhatott ez érdekében? A nyomozás végén mindenre fény derül, és az elkövetőről is lehull az álarc!

Tartalom

- Tökéletes csapatépítő élményprogram a detektívregények és krimitörténetek rajongóinak - LEGFONTOSABB RÉSZLETEK: Létszám: 14-24 fő | Időtartam: 120 perc játékidő (egy szünettel) + étkezés a játék előtt | Helyszín: vendéglátó partnereink különtermében vagy kitelepüléssel | Catering: létszámtól függően étel-italcsomagok (ételérzékenység nem akadály) | Nyelv: magyar / angol MITŐL KÜLÖNLEGES A PROGRAM? Minden résztvevő egyedi karakter bőrébe bújhat, akik különböző módon kapcsolódnak a rejtélyes bűnügyhöz. (A játékot nagyban színesíti, ha a résztvevők beleélik magukat a szerepükbe, de természetesen ez nem kötelező.) A csapatépítőt 3 színész vezeti, akik kétbalkezes nyomozókat alakítva segítik őket az ügy felgöngyölítése során. A programra kivetítéssel, zenével és hangeffektekkel is készülünk.

Referenciák

MIRŐL SZÓL A PROGRAM? A játékosok csapatosan erednek Miss Underwood titokzatos gyilkosának nyomába, a bűntény gyanúsítottjait alakítva. Egyik feladványról a másikra haladva gyűjtik a nyomokat, melyek elvezetnek a rejtély megoldásához és a közöttük megbúvó tettes letartóztatásához. JÁTÉKMENET A résztvevőket létszámtól függően 3 vagy 4 csapatra osztjuk, akik a játék során egymással versengenek a rejtvények és logikai fejtörők megfejtésében. A játék végén a legtöbb pontot gyűjtő csapat tagjai oklevelet kapnak, a legjobb játékost pedig díjjal jutalmazzuk.

Portfólió

Szolgáltatások