EUREKA Games

Az Elveszett Sziget - Csapatépítő Tréning és Szimulációs Játék

Segítségre van szükséged az eseményeddel kapcsolatban?

Az Elveszett Sziget - Csapatépítő Tréning és Szimulációs Játék

Magyarország | Budapest

Bevezető

- Éljetek túl együtt egy lakatlan szigeten! - Üzleti útnak indult, vagy családi nyaralásnak? Most csak a tenger sós ízét érzed a szádban, és nap erejét az arcodon. Homokos tengerpart ölel körül téged, és társaidat, s körülnézve csak a nyugodt horizontot láthatod. Csomagjaid, irataid, egykor dédelgetett tárgyaid a tenger fenekén hevernek a hajótok roncsaival egyetemben, ezekre már nem lesz szükséged, hiszen… hajótörött vagy egy lakatlan szigeten.

Tartalom

- Egész napos kommunikációt és együttműködést fejlesztő élményprogram - LEGFONTOSABB RÉSZLETEK: Létszám: 5-50 fő | Időtartam: 4X90 perc játékidő (közte kávészünettel) + ebédszünet | Helyszín: rendezvényhelyszín-partnereinknél konferenciatermekben vagy kitelepüléssel | Catering: létszámtól függően étel-italcsomagok (ételérzékenység nem akadály) | Nyelv: magyar / angol MITŐL KÜLÖNLEGES A PROGRAM? Az “Elveszett Sziget” egy vállalati tréning és szimulációs játék egyben, ami indirekt módon fejleszti a munkatársak közötti kommunikációt és együttműködést. | Egyedi fejlesztésű mechanizmus, flow-élményt nyújtó játékelemekkel!

Referenciák

MIRŐL SZÓL A PROGRAM? A résztvevők egy hajószerencsétlenség szerencsés túlélői (1920-as években), akik a baleset után egy szigeten kötnek ki. Túlélésük záloga, hogy felismerjék lehetőségeiket, rejtett képességeiket, és azokat kiaknázva, közös munkával egy élhető életet alakítsanak ki, ameddig meg nem mentik őket. A drámapedagógia és pszichológiai önfejlesztés eszköztárát felhasználva a csoportvezető tréner irányításával olyan csapatépítő tréningen vesznek részt a játékosok, amely közelebb hozza őket kollégáikhoz és önmagukhoz is. | JÁTÉKMENET: Az egész napos program során mindenki saját karaktert alkot magának, majd egyéni képességeit felhasználva vállal feladatokat, amivel segíti a közösséget. Ezekre szükség is lesz, mivel a szigeten váratlan események is történnek amik kihívás elé állítják a résztvevőket. | A TRÉNING HATÁSA: A drámapedagógia és pszichológiai önfejlesztés eszköztárát felhasználva a csoportvezető tréner irányításával olyan csapatépítő tréningen vesznek részt a játékosok, amely közelebb hozza őket kollégáikhoz és önmagukhoz is. | FEJLESZTETT TERÜLETEK: Kommunikáció, csoportdinamika, konfliktuskezelés - szórakoztató, játékos köntösben.

Portfólió

Szolgáltatások