Aerofitness Club & Aero Cafe & Darts

Aerofitness Club & Aero Cafe & Darts

Segítségre van szükséged az eseményeddel kapcsolatban?

Aerofitness Club & Aero Cafe & Darts

Magyarország | Szombathely

Bevezető

Klubunkban a fitnesz kedvelői mellett szeretettel fogaduk baráti társaságokat, munkamegbeszélésre, céges évzáróra helyszínt keresőket, vagy épp egyéb mozgalmasabb szórakozásra vágyókat. A fitnesz az emeleten található, tehát jól elkülönítve tudnak kikapcsolódni vendégeink. Klubunk 1000 m2-en fogadja vendégeit. A lapsúlyos és tárcsasúlyos gépek mellett lehetőség van szabad súlyokkal, kardió gépekkel is edzeni. Aki a saját testsúllyal végzett edzéseket kedveli, a jungle rendszerünkben is tréningezhet. Aki pedig a csoportos edzéseket szereti, 3 külön teremben 10-15 féle óratípusból választhat. Lehetőség van denevérágyas kezelést, masszázst és speed kezelést is igénybe venni. Az öltözőkben infra szauna szolgálja vendégeink egészségét. A a kávézóban 38-40 főt, a rekreációs területünkön 30 főt tudunk kényelmesen leültetni.

Tartalom

Vendéglátás: Perté arabika kávékészítmények Teák alkoholos és alkoholmentes italok helyben készített meleg szendvicsek,, virsli Előrendeléssel saláták gyümölcsös és fehérje turmixok A szórakozás részét az alábbiakkal tudjuk segíteni: pool billiárd csocsó ping-pong xbox kinect 9 pályán steel darts sportműsorok megtekintése mini disco fénytechnikával felszerelve

Referenciák

Vállalunk zártkörű rendezvényeket is, amennyiben a helyiségek és a létszám ezt lehetővé teszik. (gyermek születésnap, leánybúcsú, legénybúcsú, céges tréningek, beszámolók és vetítések...) Mivel konyhánk nagyobb társaságok fogadására nincs felkészülve, lehetőségünk van külső helyszínről szinte bármilyen étel felszolgálására melegentartó edényekben svédasztalos rendszerben. (egyedi megállapodás alapján) A klimatizált kávézó nyári időszakban külső terasszal is várja vendégeit. Vendégeink ingyenesen használhatják a WIFI-t.

Portfólió

Szolgáltatások