EUREKA Games

20-as évek csapatépítő partijáték

Segítségre van szükséged az eseményeddel kapcsolatban?

20-as évek csapatépítő partijáték

Magyarország | Budapest

Bevezető

- Interaktív partijáték a Nagy Gatsby titkos mulatójában. Kreatív csapatépítés fantasztikus hangulatban! - Az 1920-as években járunk, a szesztilalom épphogy életbe lépett, de a party még közel sem ért véget! Titkos jelszót kérő bárokban gyűlik össze a mulatni vágyó közönség, akik a társadalom legkülönbözőbb rétegeit képviselik és mind saját céllal érkeznek.

Tartalom

- Egész estés mulatság az 1920-as évek Amerikájában - | LEGFONTOSABB RÉSZLETEK: Létszám: 30-100 fő | Időtartam: 90 perc játékidő (egy szünettel) + étkezés a játék előtt | Helyszín: vendéglátó partnereink különtermében vagy kitelepüléssel | Catering: étel-italcsomagok (ételérzékenység nem akadály) | Nyelv: magyar / angol | MITŐL KÜLÖNLEGES A PROGRAM? A jókedvhez és önfeledt vetélkedéshez hangulatos háttérzenével és a korszak atmoszféráját idéző kivetítéssel is készülünk, a résztvevőknek pedig különféle kellékeket és kiegészítőket biztosítunk a beöltözéshez. A hangulatért és a szórakoztató versengés lebonyolításáért 3-5 közvetlen és kedves színész-animátor felel.

Referenciák

MIRŐL SZÓL A PROGRAM? Egész estés interaktív partijáték, ahol a játékosok korabeli üzletembereket, a maffia tagjait, Hollywood sztárjait, csavaros eszű kémeket vagy szenzációhajhász firkászokat alakítva vetélkednek egymással. JÁTÉKMENET A játék első felében vendégeink egyéni és csoportos küldetéseket teljesítenek, így növelve csapatuk befolyását. Bárki húzhat új feladatot hogy még több pontot gyűjtsön a csapatának, és így együtt elnyerjék az est fődíját. A résztvevők kedvük szerint ki- és bekapcsolódhatnak a játékba, a feladatok szabadon választhatóak és cserélgethetőek. Az egyszerű, gyors és kreatív feladatok végrehajtása szimultán és kötetlenül zajlik, így a résztvevőkön nincsen szereplési kényszer. A program második felében egy korabeli érdekességekre rávilágító kvízt tartunk.

Portfólió

Szolgáltatások