Q&A

A Heppen egy olyan online piactér, amin keresztül egyedi helyszíneket lehet kiadni és bérelni, valamint kapcsolódó szolgáltatásokat igénybevenni. A Heppen összeköti a bérbeadókat azokkal, akik eseményeket terveznek. Ezek lehetnek kisebb összejövetelek, munkához kapcsolódó események mint prezentációk, megbeszélések, kiállítások, előadások, születésnapok, céges bulik, fotózások, esküvők vagy bármi más. Az események szervezői a Heppen oldalán kapcsolódó szolgáltatásokat is találnak, a cateringtől a fotósig... De a Heppen segít a rendezvényszervezésben, meghívók gyártásában is.

A Heppen egy online piactér, ahol esemény helyszínek és rendezvényekhez kapcsolódó szolgáltatások kiadói és bérlői találhatnak egymásra. Ha helyszínt keresel.. A Heppen a bérlők számára azért különleges, mert olyan esemény- helyszíneket találhatnak, amelyekre addig talán nem is gondoltak. Típus, dátum, méret (befogadható személyek száma), költségvetés és egyéb kritériumok szerint kereshetsz rá online a helyszínekre. Ha rátaláltál, kapcsolatba léphetsz a hely bérbeadójával.

A Heppenon kereshetsz szolgáltatókat is a rendezvényedhez és, ha minden jól alakul, már foglalhatod is az időpontot az oldalunkon keresztül. Ha kiadó helyszíned van.... A Heppen a bérbeadók számára azért érdekes, mert láthatóvá tehetik eddig kihasználatlan, nem jövedelmező helységeiket. Miközben Te megosztod másokkal a lakásodat, irodádat, üzlethelyiségedet addig a hely jövedelmet termel számodra. Ha regisztráltál és létrehoztad a profil oldaladat, feltöltheted a helyedet fényképekkel és alapinformációkkal. Miután a Heppen csapata jóváhagyta a helyszínt, már látható is lesz mindenki számára az oldalon.


A Heppenon egyszerűen és biztonságosan kereshetsz vagy adhatsz ki. Ellenőrizzük a személyes profilokat és az ingatlan leírásokat, zárt üzenetküldő rendszert működtetünk, hogy a bérbeadók és a bérlők biztonságosan kommunikálhassanak, és egy megbízható platformot üzemeltetünk a fizetések beszedésére és átutalására.

Adatbázisunkat igyekszünk minél gyakrabban bővíteni. Heti rendszerességgel kerülnek fel új helyszínek, érdemes sokat böngészni!

A Heppen szolgáltatását ingyenes regisztrációval tudod igénybe venni. Nincs más dolgod, mint a Heppen oldalán regisztrálni és a kért adatokat megadni. Miután regisztráltál, a megadott adatokat jóváhagyjuk és visszaigazoló emailben értesítünk a további teendőkről.

A bérbadók feltöltik a kiadó eseményhelyszínüket képekkel, információkkal, megkötésekkel. A Heppen csapata ellenőrzi és ez alapján jóváhagyja a helyszínt. Ha kell segít a profi képek elkészítésében, a leírás megfogalmazásában. A bérbeadó a regisztrációval automatikusan elfogadta az általános szerződési feltételeket, gondoskodik arról, hogy a hely alkalmas legyen arra, amire meg van hirdetve és az adott időpontban szabad legyen. A Heppenon a bérlőknek lehetőségük van az utólagos értékelésre, így a legjobb helyszínek a lehető legjobb értékeléseket kaphatják.

A vonzó, nagy felbontású, színes, szépen világított, több szögből fotózott képek mindennél jobban adják el a helyszínedet. Törekedj a fekvő formátumra. A másik legfontosabb faktor, hogy 48 órán belül válaszolj a megkeresésekre.

Ha sikerült megállapodni a bérlővel az időpontban és lefoglalta a helyszínedet, akkor a bérlő előre kifizeti a teljes bérleti díjat a Heppen biztonságos fizetési rendszerén keresztül a Heppen részére. A bérleti díj beérkezéséről értesítést küldünk részedre. A bérlet sikeres megvalósítása után kifizetjük részedre a bérleti díj 15%-os jutalékkal csökkentett összegét.

Nincs, a regisztráció díjtalan és a helyszíned ingyen jelenik meg az oldalon.

Minden üzenetedet egy helyen, a profil oldaladon, az Üzenetek menüpont alatt találod meg és követheted vissza

A Heppen mindössze 15 % jutalékot számol fel minden bérlés után, amit a Heppen oldalán foglaltak le. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy az oldalon megjelenített bérleti díj összege már tartalmazza a Heppen jutalékát. A bérleti díj jutalékán kívűl további szolgáltatások árából (takarítás, étel-ital, stb..) nem kérünk tőled díjazást.

A Heppen alap szolgáltatása alapvetően a helyszínről szól, de természetesen jelezheted egyéb vendéglátói kapacitásaidat. Ezekről a szolgáltatásokról személyesen kell tárgyalnod a bérlővel, a Heppen a kapcsolat ezen részét a bérlő és a bérbeadó saját körébe utalja.

Igen, csak szólj (emialben vagy az üzenőfalon keresztül), hogy tudjunk róla!

Ha már lefoglalt esemény bérlését mondod le, akkor számolnod kell a következményekkel. Először is azonnal értesítened kell a lemondásról a bérlődet, illetve a Heppen-ot is külön-külön. Lemondásod esetén a Bérlő jogosult a befizetett bérleti díj teljes összegére, melyet a Heppen haladéktalanul visszautal részére. Amennyiben 90 napon belül egynél több alkalommal mondod le az előre lefoglalt bérlést úgy az súlyos szerződésszegésnek minősül. További részletek a súlyos szerződésszegéssel kapcsolatban az általános szerződési feltételekben találhatók.

Klikkelj a Foglalás vagy előfoglalás gombra, ha foglalni szeretnél. Kérj árajánlatot meghatározott időpontra. Ha megkaptad az árajánlatot és elfogadtad, fizess biztonságos rendszerünkön keresztül.

Rendezvényszervezők is könnyen válogathatnak a helyszíne közül. Rákereshetnek időpont szerint, az esemény jellege és mérete szerint. Amint rátaláltak a megfelelő helyszínre, kapcsolatba léphetnek a hely tulajdonosával további információkért. A rendezvényszervezők további szolgáltatásokra is rákereshetnek oldalunkon. Ha minden összeállt, máris szervezhetik az eseményt.

Fontos, hogy a lemondást küldd meg minél előbb a Bérbeadó és a Heppen részére részére is közvetlenül. Ha bérlőként lemondod a foglalást vagy nem jelensz meg a helyszínen, akkor számolnod kell a következmémyekkel, és az alábbi táblázat szerinti díjat vagy köteles megfizetni: 60 napon túli lemondásnak nincs költsége. 45-59 nap között 10%-a a bérleti díjnak, vagy minimum 5.000,- Ft. 30-44 nap között 15%-a a bérleti díjnak, vagy minimum 15.000,- Ft. 29-15 nap között 50%-a a bérleti díjnak, vagy minimum 15.000,- Ft. 8-14 nap között 80%-a a bérleti díjnak, vagy minimum 15.000,- Ft. 0-7 nap között 100%-a a bérleti díjnak.

Előfoglalást két esetben is érdemes indítani.

  • ha nem vagy biztos, melyik helyszín lesz az eseményedhez a befutó.
  • ha több időpontod is van, amit nem sikerült leegyeztetned a résztvevőkkel, vendégekkel.

Így lehetőséged van több helyszínre is fenntartani az időpont, vagy több időpontot megadni egy helyszínre, nehogy valaki a döntéshozatal ideje alatt lecsapjon rá. 72 órán belül, ha kiválasztottad a számodra tökéletes helyet, vagy sikerült lefixálni a megfelelő időpontot, az előfoglalásodból foglalást csinálhatsz a bérleti díj kifizetésével, a többi helyszínre, vagy időpontra indított előfoglalási kérésed pedig automatikusan törlődik.

Az utalvány egy bizonylat, amelyet a Heppen állít ki számodra, mellyel igazolja, hogy megtörtént az általad kiválasztott helyszín bérleti díjának kifizetése számlánkra, így a foglalásod élő és a csak a lemondási feltételek mellett mondható vissza. Kérlek ne felejtsd, hogy ez fontos dokumentum a bérbeadónak, így azt kinyomtatva vidd magaddal az eseményedre, hogy igazolhasd a kifizetést !

Szolgáltatások