Induló ár
Ajánlatkérés alapján

Tulajdonos

Mekis Dániel


Muse Közösségi Iroda (#878)

Fotózás
Fotózás
Divatbemutató
Divatbemutató
Céges rendezvény
Céges rendezvény
Konferencia
Konferencia
Kiállítás
Kiállítás
Találkozó / meeting
Találkozó / meeting
Fogadás
Fogadás
Sajtótájékoztató
Sajtótájékoztató
Termékbemutató
Termékbemutató
Kreatív foglalkozás
Kreatív foglalkozás
Munkaállomás / irodarész
Munkaállomás / irodarész
Workshop
Workshop
Prezentáció
Prezentáció
Forgatás
Forgatás

A MUSE közösségi iroda nevéhez híven a kreatív szabadúszók coworking központja. Ismerjük az alkotás szabadságát és az inspiráló hely fontosságát, így ehhez nyújtunk otthont, rendezvényhelyszínt a folyton pezsgő körúton.

Egy inspiráló otthon, ahol átélheted a kreativitás szabadságát... Ha már olvastál a MUSE alapítójáról, Mekis Daniról, akkor az iroda belső tere és design-ja nem okoz számodra meglepetést.
 A közösségi iroda neve is azért lett magyar fordításban „MÚZSA”, mert Dani egy olyan közösségi teret szeretett volna létrehozni, ahol minden vállalkozó, freelancer inspirálódhat, megtalálhatja a maga múzsáját. A Muse Közösségi Irodának nem csak belső galériája, konferencia szobája és frissen felújított, modern konyhája van, hanem a körútra nyíló hatalmas erkélye is, kilátással a Víghszínházra és a mindig pezsgő körútra. Véleményünk szerint fontos, hol helyezkedik el az iroda, ahová akár nap mint nap bejársz. A körúton számos étterem, kávézó könnyíti meg a dolgod, ha épp megéhezel vagy egy kis koffein-tuningra vágysz.
 Az iroda belső berendezése és felosztása mellett azonban a kemény magról is tudnod kell néhány dolgot.
 Irodánkban dolgozhatsz egyedül, csendes magányodban,- de ha társaságra vágysz, nem kell félned, mi szórakoztatunk. Amit kifejezetten szeretünk a csapatban, hogy mindenki meg akarja ismerni a másikat. És nem, nem csak felszínesen, hanem igazán. Gyakran előfordul, hogy a csapat tagjai egymásnak munkát is adnak, vagy segítenek egymásnak az adott szakterületen előrébb jutni. Igazából olyanok vagyunk mint egy nagy család, nagy kapcsolati hálóval, akik a munkát is csak módjával viszik túlzásba. :) Most pedig olvasd el azt a három legütősebb érvet, ami a MUSE mellett szól: Erkély A Muse Coworking-nek nemcsak belső galériája, konferencia szobája és frissen felújított, modern konyhája van, hanem a körútra nyíló hatalmas erkélye is, kilátással a Vígh- színházra és a mindig pezsgő körútra. Inspiráló közeg Az alapítónknak, Daninak a Muse megalkotásánál a legfőbb célja az volt, hogy egy olyan közösségi irodát hozzon létre, ahol mindenki megtalálhatja a múzsáját, ahová az ember szívesen jár be, mert már az irodának a hangulata, díszletei, berendezése is alkotásra ösztönzi. Összetartó és egymást segítő közösség Végül, de nem utolsó sorban sorakoztatom fel, harmadik érvként a Mi közösségi irodánkban található összetartó, egymást segítő közösséget. Hisszük azt, hogy egy helyet nem csak a logoja, az épülete vagy a designja tesz azzá, ami, hanem az ott dolgozó emberek.

Árak

Az ár 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Árazás típusa: Ajánlatos
Esemény típusok: Fotózás, Divatbemutató, Céges rendezvény, Konferencia, Kiállítás, Találkozó / meeting, Fogadás, Sajtótájékoztató, Termékbemutató, Kreatív foglalkozás, Munkaállomás / irodarész, Workshop, Prezentáció, Forgatás

Elérhető

Hétfő
09:00 - 17:30
Kedd
09:00 - 17:30
Szerda
09:00 - 17:30
Csütörtök
09:00 - 17:30
Péntek
09:00 - 17:30

Felszereltség

Wifi TV Konyha Légkondi Ruhatár Fürdőszoba Fűtés Projector Képernyő Prezentációs tábla Bútor

Jellemzők

Lépcső Lift Műtárgyak Oszlopok Terasz Bútorok Nagy belmagasság Nagy ablakok Nyitott konyha Növények Vetítő helység Fa gerendák Fa parketta Természetes fény

Szabályok

Dohányozni tilos Háziállat hozható Ital hozható Étel hozható Kinti dohányzási lehetőség Catering megengedett

Paraméterek

Alapterület: 120 m2
Belmagasság: 4 m
Helyiségek száma: 3
Férőhely: 23
Emeletek: 1

Lemondás és biztonsági letét

Lemondás esetén a részletekért kattintson ide

Biztonsági letét: (A kiadó kapja egyenesen.)

Értékelések és vélemények

0
0 összesen
1
0%
2
0%
3
0%
4
0%
5
0%

Hasonló helyek

Szuper balatoni ház medencével
Balatonalmádi
akár 80 000 Ft / nap
Loft Stúdió Budapest
Budapest
akár 5 500 Ft / óra
4 Évszak Palóc Bistorant Étterem
Gyöngyös
akár 10 000 Ft / óra
Tetőteraszos belvárosi lakás
Budapest
akár 150 000 Ft / óra

Szolgáltatások