Induló ár
Ajánlatkérés alapján

Tulajdonos

Attila Fehér


House of Business Roosevelt (#756)

Munkaállomás / irodarész
Munkaállomás / irodarész

A szolgáltatott iroda vagy instant iroda egy olyan szolgáltatás, ami nem csak a helyiség bérbe adását foglalja magában, hanem az irodai szolgáltatások teljes spektrumát lefedi. Az általunk biztosított szolgáltatott iroda azonnal költözhető, teljesen berendezett, tökéletesen felszerelt, a legmagasabb színvonalon üzemelnek. Az instant irodák a hosszú távon bérbe vehető irodákkal ellentétben akár akár egy órára, napra, hónapra, illetve évre is bérbe vehetőek, és egy számítógépen kívül minden egyebet mi biztosítunk. Ennek a “plug & play” megoldásnak köszönhetően időt és költséget takaríthat meg, hiszen az infrastruktúra kiépítésével már nem kell foglalkoznia. Szolgáltatott iroda szolgáltatásunkat igénybevétele során tehát alacsony rizikóval juthat prémium kategóriás irodához.

Business centerünk Budapesten, az A+ kategóriás, prémium minőségű Roosevelt 7/8 irodaházban biztosít irodákat, amelyek teljesen felszereltek és bútorozottak, az üzleti igényekhez maradéktalanul igazodnak. A helyszín Budapest egyik legfrekventáltabb része, az ízlésesen felújított Széchenyi István tér, amely a Lánchíd pesti hídfőjének közelében helyezkedik el. Az irodaházat páratlanná teszi nagyszerű lokációja, csúcstechnológiájú építészeti megoldásai, tágas és attraktív közös terei, kimagasló anyagminősége és bőséges benapozottsága. Ügyfeleinknek olyan szolgáltatásokat tudunk nyújtani, mint például a 10-től 60 főig bővíthető konferenciák megrendezésére alkalmas helyiségek, kávézó, éttermek, utazási iroda és egy magánkórház, mindezt Budapest lüktető, nyüzsgő, pozitív energiájú belvárosában. A Szent István Bazilika és a Dunapart közelsége garancia arra, hogy életbevágóan fontos kulturális, kulináris és társadalmi tereihez kapcsolódjon a helyszín. Az épület a Gresham Palota és a Magyar Tudományos Akadémia által határolt területet köti össze, mely a századokon átívelő építészeti megoldások egyedülálló és csodálatos példája. Tömegközlekedéssel szinte bármilyen járművel megközelíthetjük a környéket, a metró 500m-re, a buszok 20 m-re, a villamos 50 m-re, a hajó 100 m-re teszi le az embert az irodaháztól. Az épülethez autóval is könnyedén eljuthatunk. A Nyugati pályaudvar 3 km-re, a főbb autópályák (M0, M1, M3, M7) 5 km-re, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér pedig 20 km-re található a Roosevelt 7/8 irodaháztól.

Árak

Árazás típusa: Ajánlatos
Esemény típusok: Munkaállomás / irodarész

Elérhető

Hétfő
00:00 - 00:00
Kedd
00:00 - 00:00
Szerda
00:00 - 00:00
Csütörtök
00:00 - 00:00
Péntek
00:00 - 00:00
Szombat
00:00 - 00:00
Vasárnap
00:00 - 00:00

Felszereltség

Wifi Konyha Légkondi Kerekes szék Fürdőszoba Fűtés Projector Képernyő Prezentációs tábla Parkoló Bútor Takarító

Jellemzők

Lépcső Lift Mozgássérült mosdó Terasz Bútorok Nagy ablakok Több szintes Nyitott konyha Növények Panoráma Természetes fény

Szabályok

Dohányozni tilos Ital hozható Étel hozható Háziállatot tilos Catering megengedett

Paraméterek

Alapterület: 15 m2
Belmagasság: 3 m
Helyiségek száma: 5
Férőhely: 15
Emeletek: 1

Lemondás és biztonsági letét

Lemondás esetén a részletekért kattintson ide

Biztonsági letét: (A kiadó kapja egyenesen.)

Értékelések és vélemények

0
0 összesen
1
0%
2
0%
3
0%
4
0%
5
0%

Hasonló helyek

Szuper balatoni ház medencével
Balatonalmádi
akár 80 000 Ft / nap
Loft Stúdió Budapest
Budapest
akár 5 500 Ft / óra
4 Évszak Palóc Bistorant Étterem
Gyöngyös
akár 10 000 Ft / óra
Tetőteraszos belvárosi lakás
Budapest
akár 150 000 Ft / óra

Szolgáltatások