Induló ár
akár 60 000 Ft / nap

Tulajdonos

Accent Hotels


Hotels Telekom XIII. (#520)

Fotózás
Fotózás
Esküvő
Esküvő
Divatbemutató
Divatbemutató
Céges rendezvény
Céges rendezvény
Party / házibuli
Party / házibuli
Találkozó / meeting
Találkozó / meeting
Fogadás
Fogadás
Sajtótájékoztató
Sajtótájékoztató
Termékbemutató
Termékbemutató
Workshop
Workshop
Születésnap
Születésnap
Prezentáció
Prezentáció
Összejövetel
Összejövetel
Forgatás
Forgatás

A Telekom Hotel konferenciaközpontja, rendezvénytermei és három hektáros parkja, saját strandja, illetve sport létesítményei kiválóan alkalmas helyszínei a céges és csapatépítő tréningeknek, partnertalálkozóknak. A következő programlehetőségekkel színesítheti rendezvényét nálunk: Borkóstoló Balatoni borok kóstolója és bemutatója sommeliere szolgáltatással és ízfokozó falatkákkal. Interaktív Bográcsozás Szabadtéri bográcsozási, főzési lehetőség amikhez eszközöket és nyersanyagot biztosítunk. Tábortűz a parton Kellemes esti program a parton, lehetőséget ad közös beszélgetésekre. Tréning a szabadban Jó idő esetén lehetőség van a szabadban történő programok lebonyolítására is. Sportrendezvények lebonyolítása Sportolási lehetőségek, sportprogramok lebonyolítására lehetőség nyílik kültéri tenisz, műfüves focipálya, kosárlabdapálya és minigolf pályák igénybevételével. Élményvitorlázás a Balatonon Egyedülálló élményt nyújt a vitorlázás a Balatonon, szép környezetben élvezni a táj szépségeit. Zenés Táncos Mulatság Zenei szolgáltatás biztosítására van lehetőség fénytechnika és karaoke szolgáltatás igénybevételével. Kaszinó szolgáltatás További igények felmerülése esetén kérem forduljon hozzánk bizalommal!

SZERVEZZE MEETINGJÉT, KONFERENCIÁJÁT A BALATON PARJTÁRA! A 220 résztvevőt befogadó épület kiválóan alkalmas konferenciák, tréningek, csapatépítések, tanfolyamok lebonyolítására. A központ aulájában drinkbár található, míg az emeletről szabadtéri terasz és tetőkert nyílik a Balatonra. Modern audio- és vizuáltechnika A konferenciateremhez korszerű audio- és vizuáltechnikai rendszer kapcsolódik. A telepített kamerák vertikálisan és horizontálisan egyaránt mozgathatók, a tökéletes képalkotást emellett számos optikai funkció is segíti. A konferenciaterem 3 x 4 méteres vásznán, illetve a leválasztható szekciók összesen három vetítőfelületén számítógépes grafikák, dokumentum-, analóg vagy digitális kamerák, DVD-k, videomagnók képei, tévécsatornák műsorai is megjeleníthetők. Az előtérben akár képi információ megjelenítésére is alkalmas rendszer tájékoztatja az esemény résztvevőit. Technikai felszereltség: Színes, rádiós érintőképernyő (touch-panel), mellyel a prezentációs eszközök, a világítás és a teremhang kezelhető Dokumentumkamerák Kézi- és csíptetős, vezeték nélküli mikrofon, notebook csatlakozási lehetőség Komplett számítógép-konfiguráció Termek alaprajza MOBILFALÚ KONFERENCIATEREM A konferencia-központ 240 négyzetméteres, 220 résztvevő befogadására alkalmas, 22 méter hosszú és 12 méter széles. Mobil falakkal három egyforma (7,2 x 12 m) alapterületű helyiségre bontható. Egy mobil közfal elhagyásával két helyiség is kialakítható, melyek közül az egyik 7,2 x 12 méter, a másik 14,4 x 12 méter alapterületű. A konferenciateremre két, egyenként két tolmács elhelyezésére szolgáló fülke nyílik. A konferencia-központ aulájában drinkbár található, az emeletről pedig szabadtéri terasz és tetőkert nyílik a Balatonra.

Árak

Árazás típusa: Fix | Minimum foglalási egység: 1 nap
60 000 Ft / nap
(Kaució: 0 Ft)
Esemény típusok: Fotózás, Esküvő, Divatbemutató, Céges rendezvény, Party / házibuli, Találkozó / meeting, Fogadás, Sajtótájékoztató, Termékbemutató, Workshop, Születésnap, Prezentáció, Összejövetel, Forgatás

Elérhető

Hétfő
08:00 - 22:00
Kedd
08:00 - 22:00
Szerda
08:00 - 22:00
Csütörtök
08:00 - 22:00
Péntek
08:00 - 22:00
Szombat
08:00 - 22:00
Vasárnap
08:00 - 22:00

Felszereltség

Wifi Parkoló Kert

Jellemzők

Terasz Kert Panoráma Természetes fény

Szabályok

Kinti dohányzási lehetőség Catering megengedett

Paraméterek

Alapterület: 200 m2
Belmagasság: 0 m
Helyiségek száma: 0
Férőhely: 100
Emeletek: 1

Lemondás és biztonsági letét

Lemondás esetén a részletekért kattintson ide

Biztonsági letét: akár 60 000 Ft
(A kiadó kapja egyenesen.)

Értékelések és vélemények

0
0 összesen
1
0%
2
0%
3
0%
4
0%
5
0%

Hasonló helyek

Szuper balatoni ház medencével
Balatonalmádi
akár 80 000 Ft / nap
Loft Stúdió Budapest
Budapest
akár 5 500 Ft / óra
4 Évszak Palóc Bistorant Étterem
Gyöngyös
akár 10 000 Ft / óra
Tetőteraszos belvárosi lakás
Budapest
akár 150 000 Ft / óra

Szolgáltatások