Induló ár
akár 40 000 Ft / nap

Tulajdonos

Accent Hotels


Accent Hotels - Telekom VII. (#514)

Fotózás
Fotózás
Esküvő
Esküvő
Divatbemutató
Divatbemutató
Céges rendezvény
Céges rendezvény
Konferencia
Konferencia
Találkozó / meeting
Találkozó / meeting
Fogadás
Fogadás
Workshop
Workshop
Születésnap
Születésnap
Próbaterem/Stúdió
Próbaterem/Stúdió
Prezentáció
Prezentáció
Forgatás
Forgatás

A Telekom Hotel konferenciaközpontja, rendezvénytermei és három hektáros parkja, saját strandja, illetve sport létesítményei kiválóan alkalmas helyszínei a céges és csapatépítő tréningeknek, partnertalálkozóknak. A következő programlehetőségekkel színesítheti rendezvényét nálunk: Borkóstoló Balatoni borok kóstolója és bemutatója sommeliere szolgáltatással és ízfokozó falatkákkal. Interaktív Bográcsozás Szabadtéri bográcsozási, főzési lehetőség amikhez eszközöket és nyersanyagot biztosítunk. Tábortűz a parton Kellemes esti program a parton, lehetőséget ad közös beszélgetésekre. Tréning a szabadban Jó idő esetén lehetőség van a szabadban történő programok lebonyolítására is. Sportrendezvények lebonyolítása Sportolási lehetőségek, sportprogramok lebonyolítására lehetőség nyílik kültéri tenisz, műfüves focipálya, kosárlabdapálya és minigolf pályák igénybevételével. Élményvitorlázás a Balatonon Egyedülálló élményt nyújt a vitorlázás a Balatonon, szép környezetben élvezni a táj szépségeit. Zenés Táncos Mulatság Zenei szolgáltatás biztosítására van lehetőség fénytechnika és karaoke szolgáltatás igénybevételével. Kaszinó szolgáltatás További igények felmerülése esetén kérem forduljon hozzánk bizalommal!

SZERVEZZE MEETINGJÉT, KONFERENCIÁJÁT A BALATON PARJTÁRA! A 220 résztvevőt befogadó épület kiválóan alkalmas konferenciák, tréningek, csapatépítések, tanfolyamok lebonyolítására. A központ aulájában drinkbár található, míg az emeletről szabadtéri terasz és tetőkert nyílik a Balatonra. Modern audio- és vizuáltechnika A konferenciateremhez korszerű audio- és vizuáltechnikai rendszer kapcsolódik. A telepített kamerák vertikálisan és horizontálisan egyaránt mozgathatók, a tökéletes képalkotást emellett számos optikai funkció is segíti. A konferenciaterem 3 x 4 méteres vásznán, illetve a leválasztható szekciók összesen három vetítőfelületén számítógépes grafikák, dokumentum-, analóg vagy digitális kamerák, DVD-k, videomagnók képei, tévécsatornák műsorai is megjeleníthetők. Az előtérben akár képi információ megjelenítésére is alkalmas rendszer tájékoztatja az esemény résztvevőit. Technikai felszereltség: Színes, rádiós érintőképernyő (touch-panel), mellyel a prezentációs eszközök, a világítás és a teremhang kezelhető Dokumentumkamerák Kézi- és csíptetős, vezeték nélküli mikrofon, notebook csatlakozási lehetőség Komplett számítógép-konfigurációSZEKCIÓTERMEK A hotel főépületében lévő két 50 fős, valamint öt 20-25 fő befogadására alkalmas szekcióterem a találkozó céljának megfelelően rendezhető be. A képzések során alkalmazható oktatástechnikai eszközök: videoprojektor, vászon, vizuál táblák TV, videó, írásvetítő, HiFi berendezés.

Árak

Árazás típusa: Fix | Minimum foglalási egység: 1 nap
40 000 Ft / nap
(Kaució: 0 Ft)
Esemény típusok: Fotózás, Esküvő, Divatbemutató, Céges rendezvény, Konferencia, Találkozó / meeting, Fogadás, Workshop, Születésnap, Próbaterem/Stúdió, Prezentáció, Forgatás

Elérhető

Hétfő
08:00 - 22:00
Kedd
08:00 - 22:00
Szerda
08:00 - 22:00
Csütörtök
08:00 - 22:00
Péntek
08:00 - 22:00
Szombat
08:00 - 22:00
Vasárnap
08:00 - 22:00

Felszereltség

Wifi TV Légkondi Projector Prezentációs tábla Parkoló

Jellemzők

Lépcső

Szabályok

Dohányozni tilos

Paraméterek

Alapterület: 30 m2
Belmagasság: 2.7 m
Helyiségek száma: 1
Férőhely: 15
Emeletek: 1

Lemondás és biztonsági letét

Lemondás esetén a részletekért kattintson ide

Biztonsági letét: akár 40 000 Ft
(A kiadó kapja egyenesen.)

Értékelések és vélemények

0
0 összesen
1
0%
2
0%
3
0%
4
0%
5
0%

Hasonló helyek

Szuper balatoni ház medencével
Balatonalmádi
akár 80 000 Ft / nap
Loft Stúdió Budapest
Budapest
akár 5 500 Ft / óra
4 Évszak Palóc Bistorant Étterem
Gyöngyös
akár 10 000 Ft / óra
Tetőteraszos belvárosi lakás
Budapest
akár 150 000 Ft / óra

Szolgáltatások