Induló ár
akár 50 000 Ft / nap

Tulajdonos

Club Hotel Pegasus


Club Hotel Pegasus (#397)

Fotózás
Fotózás
Esküvő
Esküvő
Divatbemutató
Divatbemutató
Gyerekrendezvény
Gyerekrendezvény
Céges rendezvény
Céges rendezvény
Konferencia
Konferencia
Party / házibuli
Party / házibuli
Találkozó / meeting
Találkozó / meeting
Pop-up sales
Pop-up sales
Fogadás
Fogadás
Sajtótájékoztató
Sajtótájékoztató
Termékbemutató
Termékbemutató
Kreatív foglalkozás
Kreatív foglalkozás
Workshop
Workshop
Születésnap
Születésnap
Próbaterem/Stúdió
Próbaterem/Stúdió
Prezentáció
Prezentáció
Összejövetel
Összejövetel
Forgatás
Forgatás

Tegyék felejthetetlenné az esküvőt alkalomhoz illő, meghitt helyszín megválasztásával! Mi valóra váltjuk az igazi álmokat. Azokat, ahol nem csak az esküvő, de a fogadás és ceremónia szervezése is gondtalan boldogságban telik. A legapróbb részletekre is odafigyelünk, hogy életre szóló fogadalmukat, egy életre szóló élménnyel tegyük teljessé. Rugalmasak vagyunk és a pár elképzeléseit maximálisan szeretnénk kielégíteni.

Születésnap, névnap legyen az akár gyermeké, felnőtté mindig fontos esemény egy család, baráti közösség életében. Különlegessé és felejthetetlenné tehetjük az ünnepet egy jól megválasztott, az ünnepelt stílusához illő születésnapi helyszínnel. A Club Hotel Pegasus mindezt biztosítja Önök számára! Szállodánkban vállaljuk idényszerűen kül- és beltéri születésnapi rendezvények és karaoke-parti-k lebonyolítását akár egyedi elképzelések alapján is. Esküvői rendezvényeinken közel 150 fő részére tudunk teríteni. Igény szerint díszítjük az éttermet szék-és asztalszoknyákkal, választható színvilággal. Éttermünkben rendelkezésre áll professzionális hang-, fény- és vetítéstechnika is, mely hangulatosabbá, emlékezetesebbé varázsolja az Önök rendezvényét. A meghívott kedves családtagokat, rokonokat, barátokat szeretnék elkápráztatni egy csodálatos esküvői vacsorával? Saját konyhánk ízremekei közül tudják közreműködésünkkel összeállítani, hogy mi kerüljön a díszasztalra. Sok éve együtt dolgozó személyzetünk helyben készíti el az ételeket. A hajnalig tartó mulatozás végén szállodánk 22 szobájában pihenhetik ki magukat a meghívott vendégek, a közös reggeli alkalmával, pedig beszámolhatnak élményeikről, és marad idő a búcsúzásra is. Igény szerint születésnapi díszítést is vállalunk, gondoskodunk tortáról, tűzijátékról, vagy éppen színvonalas táncos show-műsorról is. Rendezvényeinken közel 150 fő részére tudunk teríteni. Szállodánk rendelkezésre áll professzionális hang-, fény- és vetítéstechnika is, mely hangulatosabbá, emlékezetesebbé varázsolja az Önök rendezvényét. A karaoke-parti projektoros kivetítéssel, 8 db mikrofonnal, profi keverőpulttal és személyzettel áll a vendégek szolgálatára. A szálloda külön bowling pályát, cocktail-bárt üzemeltet felnőttek valamint gyermekek részére. A Club Hotel Pegasus egyik különlegessége, hogy a kültéri születésnapi rendezvényeket is felejthetetlenné tudja varázsolni egyedi tervezésű medencéjével és a hozzá tartozó 100 méteres vízicsúszdájával, melyet a Kedves Vendégek éjszaka is használhatnak. A kültéri születésnapok megtartása esetén konyhai személyzetünk a teraszon készíti el a finomabbnál finomabb grill étel különlegességeit. Természetesen, hogy fokozzuk az élvezetet a kertben biztosítjuk a megfelelő hangtechnikát is. Kihagyhatatlan exclusive születésnapi ajánlatunk, hogy rendezvényüket az élő Tiszán is megtarthatják egy kiemelkedően felszerelt Yachton, mely teljes kényelmet nyújt 12 fő részére. A Yacht teljes mértékben nyújtja szállodánk szolgáltatásait, mely kareoki-parti, Cotails-bár, hangtechnika és a különleges élmény.

Árak

Árazás típusa: Fix | Minimum foglalási egység: 1 nap
50 000 Ft / nap
(Kaució: 0 Ft)
Esemény típusok: Fotózás, Esküvő, Divatbemutató, Gyerekrendezvény, Céges rendezvény, Konferencia, Party / házibuli, Találkozó / meeting, Pop-up sales, Fogadás, Sajtótájékoztató, Termékbemutató, Kreatív foglalkozás, Workshop, Születésnap, Próbaterem/Stúdió, Prezentáció, Összejövetel, Forgatás

Elérhető

Hétfő
00:00 - 00:00
Kedd
00:00 - 00:00
Szerda
00:00 - 00:00
Csütörtök
00:00 - 00:00
Péntek
00:00 - 00:00
Szombat
00:00 - 00:00
Vasárnap
00:00 - 00:00

Felszereltség

Wifi TV Konyha Légkondi Ruhatár Fűtés Fénytechnika Hangtechnika

Jellemzők

Oszlopok Bútorok Növények

Szabályok

Paraméterek

Alapterület: 400 m2
Belmagasság: 2.8 m
Helyiségek száma: 3
Férőhely: 160
Emeletek: 1

Lemondás és biztonsági letét

Lemondás esetén a részletekért kattintson ide

Biztonsági letét: akár 50 000 Ft
(A kiadó kapja egyenesen.)

Értékelések és vélemények

0
0 összesen
1
0%
2
0%
3
0%
4
0%
5
0%

Hasonló helyek

Szuper balatoni ház medencével
Balatonalmádi
akár 80 000 Ft / nap
Loft Stúdió Budapest
Budapest
akár 5 500 Ft / óra
4 Évszak Palóc Bistorant Étterem
Gyöngyös
akár 10 000 Ft / óra
Tetőteraszos belvárosi lakás
Budapest
akár 150 000 Ft / óra

Szolgáltatások