Ne féljünk a csapatépítőtől! Ne féljünk a céges bulitól!

Ki akarja a kollegákkal tölteni a szabadidejét, az egyetlen szabad estéjét, vagy akár a hétvégéjét? 

Meglepően sokan!

És ha az egész rendesen meg van szervezve és sikerül a kínosabb elemeket elkerülni, egy ilyen csapatépítő vagy céges buli még akár hasznos, emlékezetes és szórakoztató is lehet.

Mi, a Heppennél elsősorban helyszínekkel foglalkozunk, ezért az időzítést rátok bízzuk, annyit azért megsúgunk, hogy a hétvégétől távolodva megnő annak a valószínűsége, hogy az emberek ráérnek, illetve hogy találtok szabad helyet. 

A céges buli legfontosabb eleme a helyszín. 

Mert ugye nem mindegy hol zajlik majd az a bizonyos elmélyült és őszinte beszélgetés a főnököddel, ami abban a pillanatban jó ötletnek tűnik de százszor megbánsz később.

Vagy hogy hol derül ki, hogy a munkatársad, akivel még soha egy szót sem beszéltél, kettővel alattad járt a karcagi gimiben és szerelmes volt beléd.

Mindenki tudja, hogy az évekre, ha nem életre szóló élmények helyekhez kötődnek, ezért nem lehet az ilyen bulik helyszínét elég gondosan kiválasztani. 

Az sem utolsó szempont, hogy a helyszínül választott kibelezett katedrális vagy a csűr, ami a Trónok Harcában is elmenne díszletnek, ne legyen olyan messzire a várostól, hogy rámenjen a havi fizetésed a taxira, vagy amikor elindulsz gyalog hazafelé, ne raboljanak el az ufók, szóval nem, nem mindegy se a helyszín, se az elhelyezkedés.

A csapatépítő még nagyobb kihívás, mert együtt töltesz több napot is a kollégákkal és igen lényeges szempont, hogy milyen az a hely, ahol közösen írtok humorosnak szánt rap számokat, vagy próbáltok négyen elvezetni egy autót bekötött szemmel, vagy mi az amivel éppen a csapatot építitek. Szóval ha már ezeken át kell esni, legalább legyen egy tóparton, vagy ha nincs tóparton, akkor a hegyekben, vagy minimum legyen ott egy medence és sok pia.

Na, a Heppent pont arra találtuk ki, hogy legyen megkönnyítve a hely kiválasztása és legyen hozzá szolgáltatás, illetve, hogy legyen, aki ezt az egészet megszervezi neked, helyetted. 


És most irány a helyszínkereső!

Ne féljünk a csapatépítőtől! Ne féljünk a céges bulitól!

Szolgáltatások